KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg

KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg

  4.5 baseret på 23 stemmer

Topfart: 15 km/t.

Rækkevidde: Indendørs km.

Motor: 24

Maks. personvægt: Pensel eller kalkkost

Vægt: 1 kg.

KALK Rødvig Kulekalk HvidSkal du have kalket din facade eller dine indvendige vægge, og ønsker du at gøre det med omtanke for dit eget helbred og miljøet? Så er Rødvig kulekalk et oplagt valg. Ud over at være et meget diffusionsåbent materiale er kulekalk også et yderst miljøvenligt materiale, der vil give dig et æstetisk smukt resultat, der vil holde sig flot i mange år.
En smuk overflade med en lang holdbarhedRødvig kulekalk er en lagret hvid kalk, der kombinerer en smuk, mat overflade med en god vedhæftning og en lang holdbarhed. Den leveres som kalkdej og er fremstillet uden brug af tilsætningsstoffer. Den afgiver dermed ingen sundhedsskadelige dampe, hverken under påføring eller bagefter, hvilket gør den til et miljø- og sundhedsvenligt valg.
Rødvig kulekalk er som minimum lagret i 2 år. Til særligt krævende opgaver kan du med fordel anvende kulekalk, som er lagret i 5 år. Du har endda mulighed for at bestille ekstra lagret kulekalk, som er læsket helt tilbage i 1994 og 1995. På grund af den lange lagring bliver kalken særdeles findelt, hvilket fører til en bedre vedhæftning og en øget refleksion. Kulekalk hærder i øvrigt først ved tilførsel af luft – i modsætning til hydraulisk kalk.
Du kan anvende Rødvig kulekalk til almindelig hvidkalkning, men også til fugning, pudsning og opmuring. På grund af de mange forskellige anvendelsesområder indgår Rødvig kulekalk også i en lang række blandingsprodukter, bl.a. kalkmælk, sandkalk og diverse mørtelblandinger. Rødvig Kulekalk leveres i 20 liters spande (25 kg).
Produktfordele
– Stor smidighed ved brug
– God elasticitet og vedhæftning
– Stor trækstyrke
– God porøsitet, som giver gode isolerings- og fugtforhold

Produkt specifikationer:

Motor
Topfart km/t.
Rækkevidde km.
Max personvægt kg.
Vægt kg.

FAQ

Hvordan testes KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg?

Vi tester KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg

Hvor hurtigt kan KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg kører?

KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg har en topfart på km/t.

Hvor lang rækkevidde har KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg?

 KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg har en rækkevidde på km/t.

Hvor meget personvægt kan KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg holde til?

KALK Rødvig Kulekalk Hvid 25 kg kan klare en maks. personvægt på kg.