KALK Ren Vægmaling 10 Liter

KALK Ren Vægmaling 10 Liter

  4.8 baseret på 148 stemmer

Topfart: 8 km/t.

Rækkevidde: Indendørs km.

Motor: 1

Maks. personvægt: Pensel, rulle eller malersprøjte

Vægt: 600 kg.

KALK Ren Vægmaling – Miljømærket kalkmaling til væggeEr du på udkig efter en professionel, miljømærket kalkmaling som alternativ til akryl- eller silikatmalinger, så er REN Vægmaling noget for dig. Med kalk som hovedingrediens og uden brug af organiske opløsningsmidler, blødgørere, konserveringsmidler, tungmetaller og mikroplast er malingen et sundt og miljøvenligt valg.
REN Vægmaling er derudover fri for VOC og formaldehydemissioner, hvilket gør den til det oplagt valg for allergikere.
Diffusionsåben og bæredygtig malingREN Vægmaling er en særdeles diffusionsåben maling med en flot dækkeevne og gode påføringsegenskaber. Den kan anvendes indendørs på gips, fibergips, beton, gasbeton, puds og tegl samt på visse bæredygtigt behandlede overflader. Malingen giver et mat og smukt resultat, der visuelt på mange måder minder om kalk. Malingens antibakterielle og skimmelhæmmende effekt bidrager derudover til et sundt og behageligt indeklima.
Husk, at dit underlag skal være rent, tørt og uden væsentlig afsmitning. Eventuelle huller og ujævnheder kan med fordel spartles med REN Spartelmasse, inden du går i gang med at male.
Er væggen tidligere behandlet med filmdannende maling, skal denne matteres eller fjernes, inden du maler med REN Vægmaling. På grund af malingens høje kalkindhold anbefales det at bruge Spekter “Twist” Væg- og facaderulle, da den giver det bedste resultat.
REN Vægmaling leveres i 10 liters plastspande og har en dækkeevne på ca. 6-8 m2 pr. liter, alt afhængig af overfladens tilstand.
REN Vægmaling kan tones i mere end 600 forskellige NCS kulører, se farverne i vores farvevælger.
Produktfordele
– En eksklusiv, mat overflade
– Høj diffusionsåbenhed
– Bidrager til et sundt indeklima
– Miljømærket
Vær opmærksom på at den farve, du ser på en computerskærm, aldrig vil være fuldstændig identisk med, hvordan farven ser ud i virkeligheden. Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at bestille et farvekort først.

Produkt specifikationer:

Motor
Topfart km/t.
Rækkevidde km.
Max personvægt kg.
Vægt kg.

FAQ

Hvordan testes KALK Ren Vægmaling 10 Liter?

Vi tester KALK Ren Vægmaling 10 Liter på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af KALK Ren Vægmaling 10 Liter

Hvor hurtigt kan KALK Ren Vægmaling 10 Liter kører?

KALK Ren Vægmaling 10 Liter har en topfart på km/t.

Hvor lang rækkevidde har KALK Ren Vægmaling 10 Liter?

 KALK Ren Vægmaling 10 Liter har en rækkevidde på km/t.

Hvor meget personvægt kan KALK Ren Vægmaling 10 Liter holde til?

KALK Ren Vægmaling 10 Liter kan klare en maks. personvægt på kg.