KALK Ren Facademaling 10 Liter

KALK Ren Facademaling 10 Liter

  4.9 baseret på 456 stemmer

Topfart: 8 km/t.

Rækkevidde: Udendørs km.

Motor: 1

Maks. personvægt: Pensel, rulle eller malersprøjte

Vægt: 200 kg.

KALK Ren FacademalingSkal du male beton, mur med skrabefuge, puds eller mørtel, og ønsker du et professionelt resultat med et flot finish i lighed med traditionel kalk? Så er REN Facademaling et godt bud på den perfekte maling til dit behov
REN Facademaling er en miljømærket kalkmaling, som er udviklet til vedligeholdelse og maling af kalk- og cementbaserede facader og som et bæredygtigt alternativ til akryl- og silikatmalinger.
REN Facademaling er fremstillet uden brug af organiske opløsningsmidler, konserveringsmidler, blødgørere, tungmetaller og mikroplast. Samtidig byder malingen på fremragende tekniske egenskaber, der gør den til en ren fryd at anvende.
Diffusionsåben facademaling med god dækkeevneDu kan således benytte REN Facademaling med god samvittighed, samtidig med at du får glæde af den høje diffusionsåbenhed, flotte dækkeevne og store elasticitet, som kendetegner malingen.
REN Facademaling kan påføres udendørs på alle ubehandlede mineralske underlag samt på tidligere malede overflader, hvor den giver et mat og minimalistisk finish. Den leveres i 10 liters plastspande og dækker ca. 6-8 m2 pr. liter, alt afhængig af overfladens beskaffenhed.
REN Facademaling kan tones i mere end 200 forskellige NCS kulører, se farverne i vores farvevælger.
REN Facademaling fås kun i 10 liters spande.
Produktfordele
– Diffusionsåben
– God vedhæftning
– Miljømærket
– Smuk kalkmat finish
Vær opmærksom på at den farve, du ser på en computerskærm, aldrig vil være fuldstændig identisk med, hvordan farven ser ud i virkeligheden. Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at bestille et farvekort først.

Produkt specifikationer:

Motor
Topfart km/t.
Rækkevidde km.
Max personvægt kg.
Vægt kg.

FAQ

Hvordan testes KALK Ren Facademaling 10 Liter?

Vi tester KALK Ren Facademaling 10 Liter på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af KALK Ren Facademaling 10 Liter

Hvor hurtigt kan KALK Ren Facademaling 10 Liter kører?

KALK Ren Facademaling 10 Liter har en topfart på km/t.

Hvor lang rækkevidde har KALK Ren Facademaling 10 Liter?

 KALK Ren Facademaling 10 Liter har en rækkevidde på km/t.

Hvor meget personvægt kan KALK Ren Facademaling 10 Liter holde til?

KALK Ren Facademaling 10 Liter kan klare en maks. personvægt på kg.