Jotun LADY Minerals Kalkmaling

Jotun LADY Minerals Kalkmaling

  5 baseret på 3503 stemmer

Topfart: 6 km/t.

Rækkevidde: Indendørs km.

Motor: 1

Maks. personvægt: Pensel eller rulle

Vægt: 122 kg.

Jotun LADY Minerals kalkmaling: En rustik og rå malingKalkmaling er inspireret af naturens farver. Hvad end du går efter et industrielt, varmt eller friskt look, vil fællesnævneren være, at din væg altid vil fremstå naturlig, personlig og autentisk. Du bestemmer selv, hvordan kalkmalingen skal udforme sig på din væg. Med korte penselstrøg får du et mere roligt look. Hvor lange penselstrøg giver et mere vildt look – og her kommer mineralerne virkelig i spil.
Ved andre typer af maling, kan malingen kræve, at du skal have en rolig hånd, men dette gør sig ikke gældende, når du maler med Jotun LADY Minerals kalkmaling, da det netop handler om at lave nogle dynamiske bevægelser med penslen. Vi garanterer dig, at du ikke finder en væg, der er malet med kalkmaling, som er identisk med din væg, da kalkmaling er en levende og spontan maling.
Udforsk LADY Minerals farver. Bestil et gratis LADY Minerals farvekort, hvor du kan vælge mellem 122 forskellige nuancer.
Kalkmaling er ideelt, når du skal male vægge i stuen. Eftersom malingen er en anelse skrøbelig, bør du undgå at male dit soveværelse, køkken eller badeværelse med den. Det skyldes at disse rum er mere udsat for slitage, og derfor bliver de rengjort oftere.
Jotuns kalkmaling til vægge rækker til ca. 8-10 m2 pr. Liter. Er du det mindste i tvivl om mængden af maling til din stue, så tøv ikke med at skrive til os på chat eller mail. Vi svarer indenfor 24 timer. Hos DecoFarver kører vi oftest med tilbud på Jotun LADY Minerals.
Sådan maler du en væg med kalkmalingTrin 1: Vask dine væge med universalrengøring eller Jotun specialvask, før du påfører Jotun LADY Minerals. Afdæk gulv og vægge med malertape.
Trin 2: Skulle der være huller eller ujævnheder i din væg, bør du svinge penslen med almindelig vægmaling, før du giver dine vægge et nyt look med Jotuns kalkmaling.
Trin 3: Det er ikke anderledes med kalkmaling. Rør kalkmalingen godt igennem ligesom du gør ved alle typer af maling inden brug. Rør løbende i spanden med en rørepind eller piskeris.
Trin 4: Glem den rolige hånd, og den lodrette tilgang, når du maler. Brug i stedet løse krydsbevægelser, for at fremhæve strukturen i malingen. Derfor kan vi kun sige “Sæt din yndlingsmusik på – og slip vildskaben løs.”
Trin 5: Når du har givet det første lag kalkmaling, skal du vente i 4-5 timer. Derefter kan du svinge penslen for anden gang med kalkmaling, hvis du finder det nødvendigt.
Værd at vide om kalkmalingPauser er bandlyst, når du maler med kalkmaling. Derfor skal du male vådt i vådt, for at opnå det pæneste resultat. Derfor skal du færdiggøre en væg, når du har taget det første penselstrøg.
Se videoen herunder, hvor du blandt andet lærer, hvordan du krydsmaler. Ved at kombinere dine bevægelser med en blanding af lodrette, vandrette – og bevægelser på kryds og tværs, får du et levende og dynamisk look.
Når din væg begynder at tørre, vil du måske frustrere dig over udtrykket. Men tag så lige en dyb indånding og tæl til 10. Efter 4-5 timer, når malingen er tør, får du det forventede udtryk.
Se video der viser dig, hvordan du bruger LADY Minerals kalkmaling

Produkt specifikationer:

Motor
Topfart km/t.
Rækkevidde km.
Max personvægt kg.
Vægt kg.

FAQ

Hvordan testes Jotun LADY Minerals Kalkmaling?

Vi tester Jotun LADY Minerals Kalkmaling på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af Jotun LADY Minerals Kalkmaling

Hvor hurtigt kan Jotun LADY Minerals Kalkmaling kører?

Jotun LADY Minerals Kalkmaling har en topfart på km/t.

Hvor lang rækkevidde har Jotun LADY Minerals Kalkmaling?

 Jotun LADY Minerals Kalkmaling har en rækkevidde på km/t.

Hvor meget personvægt kan Jotun LADY Minerals Kalkmaling holde til?

Jotun LADY Minerals Kalkmaling kan klare en maks. personvægt på kg.